Fotografiranje otrok

Priprava na fotografiranje

Za fotografiranje otrok pripravite nekaj njegovih najljubših oblačil in igrač. Seveda lahko Vašega otroka fotografiramo tudi, ko se vozi s kolesom, rolerji, rolko, skirojem ali pa ko igra nogomet ali kakšen drug šport. Če je dober plezalec, lahko spleza tudi na manjše drevo in tako naredimo nekaj zanimivih fotografij.
Priporočam tudi, da fotografiramo Vašega otroka, ko izvaja dejavnost, ki mu je pri srcu. To je recimo slikanje s čopičem, igranje s plastelinom, sestavljanje LEGO kock ali sestavljank. Tako mu bo otroška igra ostala za vedno v lepem spominu.

Potek fotografiranja

Za studijsko fotografiranje otrok na Vašem domu bomo rabili prostor, kjer bom lahko postavila različna platna za ozadje. Na voljo imam različne teksture in barve platen. Prav tako bomo rabili nekaj prostora za postavitev osvetljave. Otroku bomo dali nekaj zanimivih igrač, da ga lahko fotografiram ob igri in raziskovanju. Nato bomo otroka še malo razveselili, da ujamemo njegov smeh in veselje.
Za fotografiranje v naravi ali zunaj pred Vašo hišo bomo otroku dali svobodo in ga fotografirali ob njegovi igri in raziskovanju. Lahko gremo tudi na kakšen sprehod do njegovih priljubljenih lokacij, kjer se ponavadi rad igra in uživa v naravi.

Trajanje fotografiranja

Fotografiranje otrok ponavadi traja nekje med dvema do termi urami odvisno od števila lokacij, kjer se želite fotografirati.
Kliknite za naročanje termina.

Fotografiranje svetega krsta

Kliknite desni gumb in si oglejte ponudbo za fotografiranje krsta.

Galerija otrok

Spodaj je prikazanih nekaj fotografij otrok na različnih lokacija in različnih temah.

 
 
 

Mnenje strank

Majini in Tadejevi otroci

Najina otroka sta zelo razigrana in živa. Ker sva želela njuno živahnost in veselje nekako dokumentirati, sva za pomoč prosila družinsko fotografinjo Polono. Priporočala nama je, da je najbolje otroke fotografirati v naravi ko se igrajo. Odšli smo na bližnji travnik v park in otroka sta se pričela igrati in raziskovati kot vedno. Medtem ju je neopazno fotografirala in uspelo ji je ujeti njuno igro in veselje. Končni izdelek je bil prelepa foto knjiga, katero sedaj otroka z veseljem listata in občudujeta lepe fotografije. Lepšega darila in spomina za moja dva otroka si ne bi morala domisliti.

Helenini in Uroševi otroci

Najina otroka zelo rada listata slikanice zato sva se s partnerjem odločila, da jim za božič izdelava foto knjigo z njunimi fotografijami. Seveda sva kmalu spoznala, da potrebujeva profesionalnega fotografa, ki bo poskrbel, da bosta najina otroka imela profesionalne fotografije iz njunega otroštva. Fotografinjo Polono sva našla na internetu in njeno delo nama je bilo takoj všeč. Tudi cena je bila ugodna zato sva se odločila za njo. Fotografiranje otrok je potekalo v naravi, tako da imata sedaj otroka krasno foto knjigo, ki jo je prav tako izdelala najina fotografinja. Še enkrat ti hvala za tvojo kvalitetno storitev.

Fotografiranje otrok cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvi fotografiranje otrok kliknite na desni gumb.

Deli z ostalimi fotografiranje otrok