Fotografiranje novorojenčkov

Priprava na fotografiranje

Najprimernejši čas za fotografiranje novorojenčkov je približno 10 dni po rojstvu. Takrat so novorojenčki še umirjeni in radi spijo, kar je pomembno, da jih lahko nežno postavimo v različne položaje za fotografiranje, brez da bi jih zbudili. Zaželen je topel in tih prostor, da bo novorojenček mirno spal med fotografiranjem. Na koncu pa bomo naredili še nekaj fotografij z Vami in Vašim budnim novorojenčkom v Vašem naročju. Prav tako lahko sodeluje tudi Vaš partner in otroci, če jih že imate.
Priporočam, da imata s partnerjem med fotografiranjem oblečeno črno mikico ali puli, da bo dojenčkova koža prišla do izraza na črnem ozadju.

Potek fotografiranja

Za fotografiranje novorojenčkov potrebujemo tih, topel in svetel prostor. S seboj imam tudi grelno pečko, ki bo poskrbela za ogrevanje prostora. S seboj prinesem tudi mehke sveže oprane barvne dekice, kapice, košarice, mehko blazino kamor lahko položimo novorojenčka ter ostale rekvizite za zanimivo fotografijo. Če Vaš novorojenček ne bo mogel zaspati, bomo izvedli fotografiranje z zbujenim novorojenčkom. Tudi sami lahko pripravite rekvizite, ki bi jih želeli imeti na fotografiji Vašega novorojenčka.

Trajanje fotografiranja

Fotografiranje novorojenčkov ponavadi traja nekje med eno do termi urami odvisno od sodelovanja vašega novorojenčka. Novorojenčka je najbolje fotografirati dopoldne, ko so še umirjeni in spočiti. Seveda si je za fotografiranje novorojenčka potrebno vzeti čas in se prilagoditi njegovim potrebam in njegovemu ritmu.
Kliknite za naročanje termina.

Fotografiranje svetega krsta

Kliknite desni gumb in si oglejte ponudbo za fotografiranje krsta.

Galerija novorojenčkov

Spodaj je prikazanih nekaj fotografij novorojenčkov med spanjem in v različnih položajih.

 
 
 

Mnenje strank

Novorojenček Andrej

Bon za fotografiranje novorojenčka so mi podarili sodelavci, ki so bili mnenja, da je potrebno to posebno obdobje v Andrejevem življenju zabeležiti za večno. S fotografinjo sva bila s partnerjem zelo zadovoljna, saj je bila zelo prijazna in prilagodljiva glede datuma in časa fotografiranja mojega novorojenčka Andreja. Za fotografiranje novorojenčka sva se odločila dva tedna po porodu. Fotografirali smo se kar doma in na svojem urejenem dvorišču, saj so tako nastale fotografije iz lastnega okolja. Sedaj te prekrasne fotografije najinega novorojenčka Andreja krasijo steno nad njegovo zibelko.

Novorojenček Tim

Z možem sva si želela profesionalnih fotografij najinega prvega novorojenčka Tima. To željo nama je uresničila fotografinja Polona Rojšek, ki je odlična na področju za fotografiranje novorojenčkov. Novorojenček se je fotografiral takoj po porodu, ko ga je v rokah držal še zdravnik. Tako so nastale prečudovite fotografije v prvih urah Timovega življenja. S Polono smo se dogovorili, da bo Tima fotografirala prvo leto vsake štiri mesece in nato še vsako leto posebej.

Fotografiranje novorojenčkov cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvi fotografiranje novorojenčkov kliknite na desni gumb.

Deli z ostalimi fotografiranje novorojenčkov