Fotografiranje nosečnic

Priprava na fotografiranje

Same se odločite, kdaj je primeren čas za fotografiranje Vašega trebuščka. Večina nosečnic se za fotografiranje odloči v približno 30. tednu nosečnosti.
Za fotografiranje nosečnic so najprimernejša oprijeta oblačila, ki poudarijo trebušček. S seboj lahko imate tudi kakšne stvari, ki jih imate pripravljene za novega člana družine. Lepo je, če pri fotografiranju sodeluje tudi partner in otroci, če jih že imate.

Potek fotografiranja

Za studijsko fotografiranje na Vašem domu bomo rabili prostor, kjer bom lahko postavila različna platna za ozadje. Na voljo imam različne teksture in barve platen. Prav tako bomo rabili nekaj prostora za postavitev osvetljave. Najprej fotografiram celo nosečnico, nato pa še posebej njen trebušček. Nato se lahko fotografiranju pridruži partner in otroci, če jih imate. Seveda lahko pri nekaterih fotografijah vključimo še stvari, ki jih imate namenjene za novorojenčka. Fotografiranje v naravi poteka podobno, samo da ni potrebno postavljati osvetlitve in platna za ozadje. Pri fotografiranju poskušam zajeti Vaša čustva sreče in ljubezni do družine. Fotografiranje nosečnic je res nekaj izjemnega.

Trajanje fotografiranja

Fotografiranje nosečnic ponavadi traja nekje med eno do termi urami odvisno od števila lokacij, kjer se želite fotografirati.
Kliknite za naročanje termina.

Galerija nosečnic

Spodaj je prikazanih nekaj fotografij nosečnic na različnih lokacija in različnih temah.

 
 
 

Mnenja strank

Nosečnica Natalija

Polona se je izjemno potrudila in fotografirala moj trebušček v zadnjem mesecu nosečnosti. Fotografiranje je trajalo dobri dve uri v naravi in pred mojo hišo. Nastale so prekrasne fotografije, ki bodo za vedno ohranile spomin na mojo nosečnost in krasile zid v moji spalnici. Ker sem s fotografiranjem bila zelo zadovoljna, sva se s Polono dogovorili še za slikanje novorojenčka v 2. tednu njegove starosti. Tako si bom lahko z vsemi temi fotografijami izdelala nosečniški album, ki bo simbol moje ljubezni do težko pričakovanega otroka.

Nosečnica Maja

Pred fotografiranjem moje nosečnosti je bilo potrebno premisliti marsikatero zadevo in se v skladu s svojimi pričakovanji ter željami tudi odločiti. Za Polono sem se odločila, ker so me pritegnile zahtevne in precizne fotografije na njeni spletni strani. Prepričal me je njen profesionalen pristop do fotografije, izostreno oko za izstopajoče trenutke. Po prvem pogovoru me je v koraku z omenjenim, prepričala tudi cena in njena predanost delu.

Nosečnica Sandra

Sama sem glede fotografij precej kritična, zato sem potrebovala kar nekaj časa, da sem našla fotografinjo, ki bo za večno zabeležila mojo nosečnost. Foto knjiga, ki si jo izdelala, je bilo lepo presenečenje, saj si v njej povezala pristne trenutke, s katerimi podoživljam lepe trenutke moje nosečnosti. Slike sem si že velikokrat ogledala, vendar vedno znova najdem detajl, ki si ga ujela. Vesela sem, ker sem se odločila zate, Polona, saj si bila izredno strokovna, strpna, razumevajoča in hkrati neopazna.
Želim ti veliko uspehov pri fotografiranju in vse dobro v bodoče.

Nosečnica Alenka

Na dan fotografiranja moje nosečnosti, je bila Polona točna, vse je teklo tako kot mora. Opaziti je bilo, da je zanjo vsako fotografiranje nosečnic edinstven dogodek in ta pristen odnos sem občutila med njenim fotografiranjem.
Še enkrat bi se ti rada zahvalila, ker si se bila pripravljena potruditi in v objektiv zajeti vsak trenutek ter iz fotografij sestaviti celotno zgodbo moje nosečnosti. Fotografiranje nosečnic priporočam vsaki nosečki, ki si želi ohraniti večen spomin na njeno nosečnost.

Fotografiranje nosečnic cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvi fotografiranje nosečnic kliknite na desni gumb.

Deli z ostalimi fotografiranje nosečnic