Fotografiranje krsta

Priprava na fotografiranje

Pri fotografiranju svetega krsta ni posebnih priprav za fotografiranje. Seveda se bomo pred samim obredom dogovorili za kakšen sestanek ali pa se bomo dogovorili za fotografiranje svetega krsta kar preko telefona oziroma elektronske pošte / maila. Možno je narediti tudi nekaj skupinskih fotografij pri Vas doma pred samim obredom z Vašimi najbližjimi. Seveda bom s seboj prinesla tudi kakšno barvno platno, za portretno fotografijo z Vašim malčkom. Tudi sami lahko pripravite različne stvari, ki bodo služili kot okraski pri fotografiranju. Fotografiranje krsta.

Potek fotografiranja

Najprej bomo fotografirali Vaše priprave na domu in zbiranje Vaših najbližjih pri Vas doma. Nato se bomo skupaj odpravili proti cerkvi, kjer bo potekal sveti krst. Tam bomo fotografirali prihod oziroma zbiranje še vseh ostalih povabljenih. V cerkvi bo tako sledil obred. Fotografirala bom pokrižanje staršev in botrov, maziljenje, krščenje, prejem belega oblačila, prižiganje krstne sveče, blagoslov staršev in krščenca. Med obredom bom fotografirala tudi vse povabljence v cerkvi tekom obreda. Na koncu obreda bomo skupaj naredili nekaj portretnih fotografij krščenca skupaj s starši, botri, babicami, dedki in skupinsko fotografijo. Nato lahko fotografiram še slavje po svetem krstu, ponavadi je to pogostitev vseh povabljenih. Seveda pa bom upoštevala vse Vaše želje, ki jih boste izrazili. Fotografiranje svetega krsta.

Trajanje fotografiranja

Fotografiranje svetega krsta ponavadi traja nekje med tremi do petimi urami.
Kliknite za naročanje termina.

Fotografiranje svetega krsta

Skupinska fotografija pred cerkvijo, je najlepši spomin na sveti krst Vašega otroka.

 

Mnenje strank

Krščenje Matjaža

Prišel je čas, ko smo se odločili, da bomo krstili našega dojenčka Matjaža. Po dolgem premisleku in obotavljanju smo se odločili za profesionalnega fotografa in moram vam povedati, da nam ni niti malo žal. Fotografinja se je zelo potrudila in naredila izjemne fotografije ob krstu našega dojenčka Matjaža. Fotografirala je še gostijo in zabavo. Tako je naš Matjaž dobil svojo krstno foto knjigo. Na fotografijah je opaziti izjemne podrobnosti, ki jih je fotografinja neopazno zajela v svoj objektiv in nastale so prelepe fotografije svetega krsta. Vsi so pohvalili delo fotografinje Polone Rojšek. Le tako naprej!

Krščenje Mojce

S partnerjem sva se odločila, da najameva profesionalnega fotografa za fotografiranje svetega krsta. Izbrala sva si fotografinjo Polono Rojšek, ki je bila pri svojem delu profesionalna, natančna, točna, prijazna, vesela in predvsem je znala komunicirati in nam dajati nasvete, tako da so nastale lepe fotografije, ki bodo ostale večen spomin na Mojčin sveti krst. Ko smo prejeli fotografije in foto knjigo smo bili zelo navdušeni nad njenim delom in, saj si nismo niti predstavljali, da bodo fotografije izgledale tako profesionalno in kakovostno. Na njih je moč videti vse pomembne podrobnosti in čustva, ki so bila prisotna na svetem krstu.

Fotografiranje krsta cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvah fotografiranja, kliknite na desni gumb.