Fotografiranje dojenčkov

Priprava na fotografiranje

Fotografiranje dojenčkov ponavadi izvajamo od njihovega prvega meseca starosti dalje. Zaželeno je, da na fotografiranje dojenčka prinesete nekaj dojenčkovih oblekic in njegove najljubše igračke. Priporočam, da imate s seboj tudi črno bele obleke za sebe in dojenčka za črno-belo fotografijo. Tudi sama bom prinesla nekaj zanimivih rekvizitov, ki bodo popestrili fotografijo.
Če si želite fotografije dojenčka v naravi, bom s seboj prinesla mehke čiste barvne dekice, na katerih bo Vaš dojenček lahko sedel ali ležal v naravi.

Potek fotografiranja

Za studijsko fotografiranje dojenčkov na Vašem domu bomo rabili prostor, kjer bom lahko postavila različna platna za ozadje. Na voljo imam različne teksture in barve platen. Prav tako bomo rabili nekaj prostora za postavitev osvetljave. Nato bomo dojenčku pustili čas, da se prične igrati s svojimi igračami. Med njegovo igro bom naredila nekaj igrivih fotografij dojenčka. Nato se boste z Vašim dojenčkom fotografirali še Vi, Vaš partner in Vaši otroci, če jih že imate.
Pri fotografiranju v naravi pustimo otroku, da se sprehaja in igra. Medtem ga bom fotografirala in poskušala ujeti njegovo igro, srečo in sproščenost v fotografijo.


Mesečno fotografiranje dojenčkov se lahko izvaja 12-krat na leto ali pa 4-krat na leto. V obeh primerih sestavimo manjše fotografije v časovnem zaporedju v velik poster, kjer je lepo razvidno, kako je Vaš dojenček rasel iz meseca v mesec.

Trajanje fotografiranja

Fotografiranje dojenčkov ponavadi traja nekje med dvema do termi urami odvisno od sodelovanja Vašega dojenčka.
Kliknite za naročanje termina.

Fotografiranje svetega krsta

Kliknite desni gumb in si oglejte ponudbo za fotografiranje krsta.

Galerija dojenčkov

Spodaj je prikazanih nekaj fotografij dojenčkov v različnih položajih in različnih scenah.

 
 
 

Kritike

Dojenček Miha

S partnerjem sva večkrat poizkušala fotografirati najinega dojenčka Andreja, vendar fotografije nikakor niso bile dovolj kakovostne in lepe, da bi razvila veliko fotografijo za njegovo otroško sobo. Nato sva na internetu našla fotografinjo, ki se ukvarja s fotografiranjem dojenčkov. Z njenim delom sva bila zelo zadovoljna in morava priznati, da so fotografije najinega Andreja prekrasne. Vsega skupaj je uspelo 25 čudovitih fotografij za katere nama ni žal niti centa. Splačalo se je izbrati Fotografinjo Polono, ki je kriva da bo Miha imel večen spomin na njegov prvi rojstni dan.

Dojenček Tadej

Posebna zahvala gre družinski fotografinji, da bo imel moj sin Tadej profesionalne fotografije na svoje zgodnje otroštvo. S Polono sva nasmejali mojega dojenčka Tadeja, tako da so nastale vesele in radostne fotografije. Tadej se je med fotografiranjem počutil sproščeno in je z veseljem sodeloval, saj ima Polona prijazen obraz, zato jo imajo dojenčki radi. Še enkrat hvala za fotografije mojega dojenčka Tadeja, ki mu bodo ostale za vedno lep spomin.

Fotografiranje dojenčkov cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvi fotografiranje dojenčkov, kliknite na desni gumb.

Deli z ostalimi fotografiranje dojenčkov