Družinsko fotografiranje

Priprava na fotografiranje

Za družinsko fotografiranje je najprimernejša narava ali kakšna druga kulturna ali naravna znamenitost. Seveda si lahko izberete tudi več lokacij, kjer se želite fotografirati z Vašo družino. S seboj lahko prinesete tudi kakšne igrače za otroke in kakšno dekico, da se boste lahko usedli ali ulegli na travo. Priporočam, da prinesete na fotografiranje tudi različna oblačila, da ne boste na vseh fotografijah videti enaki.

Potek fotografiranja

Za studijsko družinsko fotografiranje na Vašem domu bomo rabili prostor, kjer bom lahko postavila različna platna za ozadje. Na voljo imam različne teksture in barve platen. Prav tako bomo rabili nekaj prostora za postavitev osvetljave. Če se odločite za fotografiranje v naravi ali kje drugje, pa ne rabimo posebnih priprav. Če se odločite fotografirati ob kakšni kulturni ali naravni znamenitosti, se lahko dobimo kar na lokaciji sami. Drugače pa lahko gremo na sprehod v bližnji park ali naravo, kjer bomo naredili prekrasne fotografije Vaše družine.

Trajanje fotografiranja

Družinsko fotografiranje ponavadi traja nekje med dvema do termi urami odvisno od števila lokacij, kjer se želite fotografirati.
Kliknite za naročanje termina.

Družinska fotografija

Spodaj je prikazanih nekaj družinskih fotografij na različnih lokacija in različnih temah.

 
 
 

Kritike

Družina Jelen

S partnerjem in otroci smo se odločili, da bi bilo lepo, če bi imeli skupne profesionalne fotografije za okvir in foto knjigo. Tako smo poiskali primernega fotografa za družinsko fotografiranje, ki je prilagodljiv in prijazen. Ko sem tako brskala po internetu sem zasledila spletno stran od družinske fotografinje Polone Rojšek ni takoj mi je bil všeč njen stil in še posebej njena natančnost pri fotografiranju. Tako smo se dogovorili za določen termin v septembru in se fotografirali na bližnjem gradu in v sosednjem parku. Nastale so prečudovite družinske fotografije, ki sedaj krasijo prostore v naši hiši.

Družina Koren

Naša družina si je že zelo dolgo želela lepih skupnih fotografij za na steno v naši hiši. Izbrali smo si družinsko fotografinjo Polono Rojšek, ker je zelo prijazna, prilagodljiva in predvsem komunikativna oseba. Z njeno pomočjo so nastale prelepe fotografije, ki sedaj krasijo našo dnevno sobo. Ker so fotografije visoke ločljivosti in kvalitete smo si lahko razvili veliko skupno fotografijo, katero smo ukrivili in jo dali v našo kuhinjo. Hvala da si si vzela časi in za nas naredila te čudovite fotografije.

Družinsko fotografiranje cena

Za podrobnejše informacije o ceni in storitvi družinsko fotografiranje kliknite na desni gumb.

Deli z ostalimi družinsko fotografiranje